EN VIRKSOMHEDS
VISUELLE IDENTITET
SKAL FORTÆLLE ALT

HELT TYDELIGT

UNIKNESS#3

UNIKNESS HANDLER OM AT VILLE, OM AT VÆRE MODIG OG OM AT TRO PÅ DET, MAN GØR.
UNIKNESS HANDLER OGSÅ OM AT VÆRE HELT ALDELES SPECIEL OG ENESTÅENDE.
UNIKNESS ER OGSÅ EVNEN TIL AT KOMME HELT IND I KERNEN, OG FANGE DE VIGTIGE HISTORIER.

UNIKNESS er et ide- og designbureau i Aalborg, Nordjylland. Bureauet er netværksbaseret, og henvender sig til private og offentlige virksomheder, institutioner og organisationer, der vil markedsføre sig via unikt design, stærk visuel identitet, tydelige ideeer, målrettede kampagner, synlige annoncer, brochurer og dermed styrke sin position på markedet.

UNIKNESS ejes og drives af Kristin dahlström. Hun har været i reklamebranchen siden 2002 og er uddannet grafisk designer. Erfaring og kompetencer er opbygget på nordjyske reklamebureauer som Halskov & Halskov, 9000 Lux og i det nordjyske mediehus, NORDJYSKE Medier.

Gennem årene har der stået forskellige kompetencer og jobbeskrivelser på visitkorterne fx Art Director, Kreativ Projektleder m.m., og skulle de alle udtrykkes i en samlet titel og kompetence ville Strategisk Designekspert nok være den mest passende.

Kristin Dahlström ønsker, via sit arbejde i UNIKNESS, at inspirere og opfordre virksomheder til at bruge visuel identitet som primært arbejdsredskab, når virksomhedens strategi og kommunikation skal udtrykkes stærkt og synligt.